Fullstack-osaaja koodaus- ja/tai myyntitehtäviin

Haemme monipuolista Fullstack-osaajaa asiakasrajapintaan koodisankareidemme joukkoon. Etsimämme tekijä on luontevasti myyntihenkinen tyyppi, jolla on vahva Fullstack-osaaminen. Kirjoitatko sujuvasti koodia ja innostut pulmapähkinöistä? Onko sinulla vahva ohjelmistoalan osaaminen, hyvät vuorovaikutustaidot ja kokemusta myyntityöstä? Superia! Saatat olla etsimämme henkilö. Voi myös olla, että palkkaamme kaksi erityyppistä osaajaa samalla iskulla.

Riveihimme soveltuva sankari tuntee sekä modernit web-teknologiat (mm. React, Node.js, C# ja GraphQL) että tietokannat (mm. MongoDB, MySQL ja SQLServer). Itseoppinut tai korkeakoulutettu, koodisankarien majaan mahtuvat kaikki. Emme juuri piittaa koulutuksesta, vaan arvostamme aitoa kiinnostusta ja innostusta ohjelmistotekniikkaa kohtaan. Kokemus palvelumuotoilusta ja käyttöliittymäsuunnittelusta sekä infra- ja palvelinosaaminen ovat plussaa.

Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn merkityksellisten haasteiden parissa sekä ihan parhaan työyhteisön. Pääosin paiskimme töitä liukuvan työajan puitteissa kattohuoneistossamme Porin keskustassa, mutta nyökytämme myös etätyölle.

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen jari.ruusunen@codecontrol.fi. Kerrothan hakemuksessasi sekä palkkatoiveesi että ajankohdan, koska voit meillä aloittaa. Nyt myös nopeus on valttia, sillä etenemme sopivien hakijoiden kanssa mahdollisimman nopeasti.

Jäikö jotain kertomatta? Kysy lisää toimariltamme Jarilta: 044 330 0965, jari.ruusunen@codecontrol.fi.

Codecontrol Oy on täyden palvelun ohjelmistotalo, jossa tekninen osaaminen on Suomen huippua ja hierarkia matalalla. Suunnittelemme, koodaamme, kehitämme, konsultoimme ja koulutamme. Meillä hommaa ei pyöritä raskas byrokratian ratas, vaan aito halu ja mielenkiinto ratkaista asiakkaidemme kehityshaasteita.


Palaa sankaritarinoihin